29 Σεπ 2020

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΙ;

Η Ε' Δημοτικού θεωρείται από πολλούς - και είναι - μια κομβική τάξη. Ένα από τα στοιχεία που την καθιστούν απαιτητική στο σχολείο μας είναι η ποιότητα αλλά και η ποικιλία του υλικού, το οποίο μοιραζόμαστε με τους μαθητές μας. Σε συνδυασμό με το πλήθος των αντικειμένων, τα οποία καλούνται να διαχειριστούν μαθητές και εκπαιδευτικοί, εύλογα γεννιέται το ερώτημα "Και τώρα, πώς οργανώνομαι;".

Το "Schoolwork" ή αλλιώς "Εργασίες" είναι μια εφαρμογή η οποία κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Οι μαθητές μέσω αυτής λαμβάνουν συγκεντρωμένα εργασίες και υλικό ανά μάθημα. Επίσης, μπορούν να υποβάλλουν τις εργασίες τους μέσω εφαρμογών που υποστηρίζονται από τις Εργασίες και να ελέγχουν οι ίδιοι την πρόοδό τους. Ξέρουν τι οφείλουν να παραδώσουν σε όλα τα μαθήματά τους και για όλα αυτά αρκεί μόνο ένα κλικ!

Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά μας έχουμε ένα μοναδικό εργαλείο για να συνεργαστούμε με τα παιδιά μας και να επικοινωνήσουμε ό,τι χρειάζεται σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα και μια υπενθύμιση μελέτης ή μια ανακοίνωση για την τάξη γίνεται παιχνιδάκι. Γρήγορα και εύκολα αναρτούμε το υλικό που απαιτείται και μπορούμε άμεσα να ελέγξουμε πώς ανταποκρίνονται οι μαθητές. Η δυνατότητα να παρακολουθούμε την πρόοδο του καθενός αναλυτικά και ξεχωριστά διευκολύνει την εξατομίκευση της διδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες του. Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Γιατί έτσι μεγιστοποιούνται οι δυνατότητες του κάθε μαθητή.

Το γεγονός ότι όλες οι παραπάνω δραστηριότητες είναι συγκεντρωμένες σε ένα μέρος μας βοηθά να εξοικονομούμε χρόνο σε διαδικασίες και να επικεντρωνόμαστε στην ουσία της εκπαίδευσης. Η απάντηση, λοιπόν, στο "Και τώρα, πώς οργανώνομαι;" είναι απλή. Μέσα από τις "Εργασίες"!

Σχετικά Άρθρα

Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
Αρχείο
  • Πρόσφατα
  • Δημοφιλή
  • Ετικέτες